Política25/06/2013

Mas compareixerà al Parlament el 31 de juliol pel cas Palau

El president acudirà a la comissió d'afers institucionals l'últim dia d'aquest període de sessions de la cambra abans de les vacances d'estiu

Ara

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha ofert a comparèixer el 31 de juliol davant la comissió d'afers institucionals del Parlament per donar explicacions pel cas Palau. En el darrer ple parlamentari, Mas ja es va comprometre a comparèixer per satisfer les demandes de l'oposició, que li reclamava que donés explicacions sobre l'escrit de Fiscalia que indica que CDC podria haver cobrat comissions de l'empresa constructora Ferrovial a canvi de concessions d'obra pública.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Finalment, la vicepresidenta del Govern i responsable de Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha remès una carta a la presidència del Parlament per fer notar la disponibilitat de Mas per al 31 de juliol, últim dia de l'actual període de sessions, abans de les vacances d'estiu. La mesa i Junta de Portaveus han abordat aquest dimarts la qüestió i han ratificat la data, que se situa fora del termini normal que preveu el reglament de la cambra, encara que el Govern justifica el retard per motius d'"agenda".