Política29/06/2015

Mas viatjarà dimecres a Brussel.les per signar una declaració política amb Flandes

També parlarà amb la comissària europea de Transports sobre el corredor mediterrani

Acn

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà oficialment Brussel·les dimecres vinent per signar una declaració política conjunta entre ambdós països i per renovar el Programa de Treball Catalunya-Flandes 2015-2017. El Programa és el resultat de la col·laboració dels diferents departaments del Govern amb les contraparts flamenques per millorar les polítiques públiques a partir de l'intercanvi d'experiències i promoure la internacionalització de Catalunya. Mas es reunirà amb els presidents del Govern i del Parlament de Flandes; amb els vice-primers ministres i ministres d'Afers Exteriors i d'Ocupació i Economia de Bèlgica i amb representants dels tres principals partits belgues.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas també té previst reunir-se amb la comissària europea de Transports, amb qui parlarà, entre d'altres, del corredor mediterrani. Acompanyaran el president durant aquesta visita a la capital comunitària el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, i el representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj.

Cargando
No hay anuncios

Prèviament, el cap de l'Executiu haurà fet una visita a la Delegació del Govern davant la Unió Europea, on saludarà el personal que treballa en aquesta oficina, així com els treballadors de les Agències de la Generalitat que tenen representació a la capital comunitària.