Política 29/06/2015

Mas viatjarà dimecres a Brussel.les per signar una declaració política amb Flandes

També parlarà amb la comissària europea de Transports sobre el corredor mediterrani

Acn
1 min
Artur Mas, durant la seva intervenció al Parlament. / CÈLIA ATSET

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà oficialment Brussel·les dimecres vinent per signar una declaració política conjunta entre ambdós països i per renovar el Programa de Treball Catalunya-Flandes 2015-2017. El Programa és el resultat de la col·laboració dels diferents departaments del Govern amb les contraparts flamenques per millorar les polítiques públiques a partir de l'intercanvi d'experiències i promoure la internacionalització de Catalunya. Mas es reunirà amb els presidents del Govern i del Parlament de Flandes; amb els vice-primers ministres i ministres d'Afers Exteriors i d'Ocupació i Economia de Bèlgica i amb representants dels tres principals partits belgues.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas també té previst reunir-se amb la comissària europea de Transports, amb qui parlarà, entre d'altres, del corredor mediterrani. Acompanyaran el president durant aquesta visita a la capital comunitària el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, i el representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj.

Prèviament, el cap de l'Executiu haurà fet una visita a la Delegació del Govern davant la Unió Europea, on saludarà el personal que treballa en aquesta oficina, així com els treballadors de les Agències de la Generalitat que tenen representació a la capital comunitària.

stats