GRUP MIXT
Política02/02/2011

La Mesa del Parlament atorga 13 comissions a Solidaritat i 9 a Ciutadans

A través d'un comunicat, la Taula informa que ha acordat el repartiment de comissions després que els subgrups no arribessin a un acord en aquest sentit

Redacció

BarcelonaLa Mesa del Parlament ha notificat avui als subgrups que integren el Grup Mixt, Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i Ciutadans (C's), que els corresponen 13 i 9 representants en les comissions parlamentàries, d'acord amb la seva representació en la cambra. A través d'un comunicat, la Mesa informa que ha acordat el repartiment de comissions després que els subgrups no arribessin a un acord en aquest sentit, i ha desestimat la proposta que Uriel Beltran (SI) sigui el representant del Grup Mixt a la comissió de portaveus.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre les comissions en les quals hi haurà Solidaritat durant aquest primer període hi troben Assumptes institucionals, Interior i salut, mentre que Ciutadans participarà en les de Justícia, Ensenyament i universitats i Economia, finances i pressupostos. El repartiment s'ha fet de forma proporcional i d'acord amb la llei D'Hondt, encara que en el seu comunicat, la Taula precisa que amb el sistema de majors restes la distribució hagués estat la mateixa.

Cargando
No hay anuncios

A més, la Mesa ha acordat la distribució de les interpel·lacions, les preguntes al president de la Generalitat i el govern que els subgrups podrà fer en cada ple.