Política29/03/2017

Els Mossos entren a la seu del PSC per demanar informació de l'última campanya de Bustos a Sabadell

Els dos agents han marxat sense les dades, però amb el compromís que els partit els les enviarà un cop les trobin

Ara

BarcelonaDos agents dels Mossos d'Esquadra s'han personat aquesta tarda a la seu del PSC a Barcelona per sol·licitar informació sobre les eleccions municipals del 2011 a Sabadell en les quals Manuel Bustos va ser el candidat, en el marc de les investigacions relacionades amb el cas Mercuri.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts properes han explicat a Europa Press que els agents han acudit a la seu, al carrer Nicaragua de Barcelona, i han demanat "documentació sobre la comptabilitat de les municipals" del 2011, les últimes a les quals va concórrer Bustos abans d'esclatar el cas Mercuri. Aquell cop va tornar a guanyar les eleccions encara que va perdre la majoria absoluta que ostentava.

Cargando
No hay anuncios

Els socialistes catalans tenen tota la seva informació comptable centralitzada a la seu barcelonina i, per això, els agents han portat allí el requeriment d'informació als responsables del partit, que s'han compromès a localitzar el més aviat possible les dades i lliurar-les en les pròximes hores. Des del PSC remarquen que "donaran tota la informació que els demanin" els Mossos i col·laborarà en tot el que sigui necessari.