Política 29/03/2017

Els Mossos entren a la seu del PSC per demanar informació de l'última campanya de Bustos a Sabadell

Els dos agents han marxat sense les dades, però amb el compromís que els partit els les enviarà un cop les trobin

Ara
1 min
Bustos diu que els diners cobrats de CASSA eren legals

BarcelonaDos agents dels Mossos d'Esquadra s'han personat aquesta tarda a la seu del PSC a Barcelona per sol·licitar informació sobre les eleccions municipals del 2011 a Sabadell en les quals Manuel Bustos va ser el candidat, en el marc de les investigacions relacionades amb el cas Mercuri.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts properes han explicat a Europa Press que els agents han acudit a la seu, al carrer Nicaragua de Barcelona, i han demanat "documentació sobre la comptabilitat de les municipals" del 2011, les últimes a les quals va concórrer Bustos abans d'esclatar el cas Mercuri. Aquell cop va tornar a guanyar les eleccions encara que va perdre la majoria absoluta que ostentava.

Els socialistes catalans tenen tota la seva informació comptable centralitzada a la seu barcelonina i, per això, els agents han portat allí el requeriment d'informació als responsables del partit, que s'han compromès a localitzar el més aviat possible les dades i lliurar-les en les pròximes hores. Des del PSC remarquen que "donaran tota la informació que els demanin" els Mossos i col·laborarà en tot el que sigui necessari.

stats