Política 11/06/2014

Corbacho diu que Navarro "ha estat a l'altura del que necessitava el partit"

El president del Consell Nacional del PSC demana celebrar el congrés i escollir nova direcció del PSC "abans de l'agost"

Acn
1 min
Celestino Corbacho i Pere Navarro, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaEl diputat al Parlament i president del Consell Nacional del PSC, Celestino Corbacho, ha apostat, després de conèixer la dimissió del primer secretari, Pere Navarro, per convocar el congrés extraordinari "abans de l'agost". Corbacho creu que amb "l'agenda política plena d'esdeveniments que no poden esperar", el PSC "no pot tenir quatre o cinc mesos una gestora inhabilitada per prendre decisions polítiques de fons" i ha de triar al més aviat possible una nova direcció. El que no ha considerat "rellevant" Corbacho és si el congrés del PSC se celebra abans o després del que farà el PSOE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del Consell Nacional ha reaccionat així després de conèixer la decisió de Pere Navarro de deixar la primera secretaria del PSC i saber que la reunió que ell ha convocat per a dissabte tindrà a les seves mans el calendari per escollir la nova executiva i el nou líder socialista.

Corbacho ha volgut expressar de manera molt clara "suport" a Navarro, "tant per la tasca que ha fet fins avui" com "a partir d'aquest moment". "Li ha tocat una època molt difícil, però ha estat a l'altura, en aquests moments, del que necessitava el PSC", ha sentenciat en declaracions a la premsa.

El president del Consell Nacional del PSC ha demanat "respecte" per la decisió de Navarro i ha lloat el seu "pas enrere" perquè l'ha fet "pensant que és el millor per al partit". Amb tot, Corbacho ha assegurat que del proper congrés i la nova direcció espera i confia "que continuïn amb la política del PSC a Catalunya i participant activament en la política a l'estat espanyol".

stats