Política23/11/2017

Neus Munté retreu a Santi Vila que assistís al sopar de Foment i saludés Rajoy

La vicepresidenta del PDECat creu que hauria d'haver estat als "actes en suport dels presos"

Ara

BarcelonaL'exconseller d'Empresa i Coneixement Santi Vila va assistir aquest dimecres als premis Carles Ferrer Salat, que va organitzar la patronal catalana Foment del Treball a Barcelona. Vila va compartir sala amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que va presidir l'acte. Rajoy va anar a saludar Santi Vila abans que comencés l'acte, un fet que va provocar la indignació de la vicepresidenta del PDECat, Neus Munté.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través de Twitter, Munté va retreure a Vila que anés al sopar de Foment i que saludés Rajoy: "Cap motiu per somriure, i encara menys per saludar. Ahir la dignitat era ser als actes en suport dels presos polítics o quedar-te a casa".

Cargando
No hay anuncios

Santi Vila va passar una nit a la presó d'Estremera el dia 2 de novembre amb la resta de consellers que encara continuen empresonats. L'exconseller d'Empresa i Coneixement va sortir-ne després de pagar una fiança de 50.000 euros.

Cargando
No hay anuncios

En els premis organitzats per Foment d'ahir, Mariano Rajoy va treure pit de l'aplicació de l'article 155 davant dels empresaris i va demanar-los que no treguin més empreses de Catalunya.