DEBAT SOCIALISTA
Política02/09/2013

Navarro defensa que "l'article de Balmón era correcte"

El primer secretari del PSC felicita "la minoria sobiranista" d'Agrupament Socialista per constituir-se com a corrent del partit

Sara González

BarcelonaLa primera reunió de l'executiva del PSC d'aquest nou curs polític ha estat, en paraules de Pere Navarro, un espai "de confluència" entre els dirigents crítics i la resta de l'executiva. Tot i això, el primer secretari no ha esmenat el seu número dos, Antoni Balmón, per reiterar que al partit sobren alguns dirigents. "L'article de Balmón era correcte", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha defensat que les paraules de Balmón s'havien tret de context i ha insistit que ell personalment aposta per la "suma". Ha afegit que s'han comès "errors" en totes direccions però que l'executiva no vol donar "una alegria" als adversaris polítics i per això s'han trobat espais comuns.

Cargando
No hay anuncios

De fet, Navarro ha reconegut que la "minoria sobiranista del PSC" existeix i té "dret a estar dins del partit", però ha volgut deixar clar que aquesta no és la "línia oficial" del PSC.

En aquest intent d'asserenar els ànims, Navarro fins i tot ha felicitat els dirigents crítics d'Agrupament Socialista, encapçalat per Àngel Ros i Marina Geli, que aquest dilluns han demanat constituir-se com a corrent intern oficial del partit.