DEBAT SOCIALISTA
Política 02/09/2013

Navarro defensa que "l'article de Balmón era correcte"

El primer secretari del PSC felicita "la minoria sobiranista" d'Agrupament Socialista per constituir-se com a corrent del partit

Sara González
1 min

BarcelonaLa primera reunió de l'executiva del PSC d'aquest nou curs polític ha estat, en paraules de Pere Navarro, un espai "de confluència" entre els dirigents crítics i la resta de l'executiva. Tot i això, el primer secretari no ha esmenat el seu número dos, Antoni Balmón, per reiterar que al partit sobren alguns dirigents. "L'article de Balmón era correcte", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha defensat que les paraules de Balmón s'havien tret de context i ha insistit que ell personalment aposta per la "suma". Ha afegit que s'han comès "errors" en totes direccions però que l'executiva no vol donar "una alegria" als adversaris polítics i per això s'han trobat espais comuns.

De fet, Navarro ha reconegut que la "minoria sobiranista del PSC" existeix i té "dret a estar dins del partit", però ha volgut deixar clar que aquesta no és la "línia oficial" del PSC.

En aquest intent d'asserenar els ànims, Navarro fins i tot ha felicitat els dirigents crítics d'Agrupament Socialista, encapçalat per Àngel Ros i Marina Geli, que aquest dilluns han demanat constituir-se com a corrent intern oficial del partit.

stats