POLÍTICA
Política17/03/2012

Pere Navarro, amb François Hollande per refundar la socialdemocràcia europea

El líder del PSC participa en la trobada de socialistes europeus a París amb la portaveu econòmica del PSC, Rocío Martínez-Sampere, i la secretària de política europea, Esther Niubó

Ara

ParisEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha trobat aquest dissabte a la conferència política amb els principals dirigents socialistes europeus a París reunits amb el candidat dels socialistes francesos a l'Elisi, François Hollande, que es proposa liderar una "revolució socialdemòcrata a Europa". La conferència, titulada 'Renaissance pour l'Europe. Une vision progressiste commune', té com a objectiu impulsar un nou discurs progressista europeu i refermar les polítiques de creixement amb el valor de la solidaritat de la UE com a eix central davant de "les polítiques d'austeritat que està imposant la dreta europea liderada per Angela Merkel i Nicolas Sarkozy", explica el PSC en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pere Navarro ha participat en aquest acte polític acompanyat per la secretària de l'àrea d'economia del PSC i portaveu d'economia del grup socialista al Parlament de Catalunya, Rocío Martínez-Sampere, i de la secretària de política europea, Esther Niubó. La conferència l'ha inaugurat aquest dissabte el president de l'SPD alemany, Sigmar Gabriel, i compta amb les intervencions del secretari general del Partito Democratico italià, Pier Luigi Bersani; el primer ministre belga, Elio Di Rupo; el president del Parlament Europeu, l'alemany Martin Schulz; el president del grup S&D al Parlament Europeu, Hannes Swoboda, i l'actual president del Partit Socialista Europeu (PSE) i exprimer ministre de Bulgària, Sergei Stanishev.

Cargando
No hay anuncios

La jornada està organitzada per la Fundació Europea d'Estudis Progressistes (FEPS), juntament amb la Fundació Jean Jaurès, la Friedrich Ebert Stiftung i Italianieuropei (les fundacions dels partits socialistes francès, alemany i italià, respectivament), que reunirà experts d'arreu d'Europa per debatre sobre com promoure un creixement sostenible a la Unió Europea.