POLÍTICA
Política 17/03/2012

Pere Navarro, amb François Hollande per refundar la socialdemocràcia europea

El líder del PSC participa en la trobada de socialistes europeus a París amb la portaveu econòmica del PSC, Rocío Martínez-Sampere, i la secretària de política europea, Esther Niubó

Ara
1 min
Navarro s'ha fotografiat amb Hollande aquest dissabte a París

ParisEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha trobat aquest dissabte a la conferència política amb els principals dirigents socialistes europeus a París reunits amb el candidat dels socialistes francesos a l'Elisi, François Hollande, que es proposa liderar una "revolució socialdemòcrata a Europa". La conferència, titulada 'Renaissance pour l'Europe. Une vision progressiste commune', té com a objectiu impulsar un nou discurs progressista europeu i refermar les polítiques de creixement amb el valor de la solidaritat de la UE com a eix central davant de "les polítiques d'austeritat que està imposant la dreta europea liderada per Angela Merkel i Nicolas Sarkozy", explica el PSC en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pere Navarro ha participat en aquest acte polític acompanyat per la secretària de l'àrea d'economia del PSC i portaveu d'economia del grup socialista al Parlament de Catalunya, Rocío Martínez-Sampere, i de la secretària de política europea, Esther Niubó. La conferència l'ha inaugurat aquest dissabte el president de l'SPD alemany, Sigmar Gabriel, i compta amb les intervencions del secretari general del Partito Democratico italià, Pier Luigi Bersani; el primer ministre belga, Elio Di Rupo; el president del Parlament Europeu, l'alemany Martin Schulz; el president del grup S&D al Parlament Europeu, Hannes Swoboda, i l'actual president del Partit Socialista Europeu (PSE) i exprimer ministre de Bulgària, Sergei Stanishev.

La jornada està organitzada per la Fundació Europea d'Estudis Progressistes (FEPS), juntament amb la Fundació Jean Jaurès, la Friedrich Ebert Stiftung i Italianieuropei (les fundacions dels partits socialistes francès, alemany i italià, respectivament), que reunirà experts d'arreu d'Europa per debatre sobre com promoure un creixement sostenible a la Unió Europea.

stats