Política22/05/2012

ERC: “M'agradaria xiular Esperanza Aguirre”

El diputat Alfred Bosch li demana que "obri els llibres de comptes de la Comunitat de Madrid i no es fiqui a casa dels altres"

Joan Faus

MadridEl portaveu d'ERC al Congrés de Diputats, Alfred Bosch, ha negat avui haver impulsat “cap manifestació d'odi als signes espanyols” ni una xiulada contra el príncep Felip a la final de la Copa del Rei de futbol d'aquest divendres. Preguntat al respecte ha respost: “M'agradaria xiular Esperanza Aguirre”.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha defensat que se suspengui la final de la Copa del Rei i que es faci a porta tancada "en un altre lloc". Bosch ha assegurat, en declaracions als periodistes, que Aguirre “ha actuat de piròmana i ha buscat la confrontació que nosaltres no hem fet”. “En comptes d'erigir-se en jutge del que és delicte que obri els llibres de comptes de la Comunitat de Madrid i no es fiqui a casa dels altres", ha afegit.

Cargando
No hay anuncios

El diputat ha tornat a defensar l'oficialitat de les seleccions catalanes: “Totes les nacions tenen dret a competir internacionalment”. I ha negat haver impulsat cap campanya de cara a la final. “En cap moment hem donat suport a cap manifestació d'odi als signes espanyols ni als espanyoles. Volem la independència però això no implica odiar a ningú, és una acció d'estima als nostres atletes”, ha assegurat.