Política30/05/2018

Primera reunió de JxCat amb Torra i els nous consellers al Parlament

El president hi ha sigut un minuts i ha marxat cap a Brussel·les, on es reunirà amb els exconsellers

Núria Orriols

BarcelonaPrimera reunió del grup parlamentari de Junts per Catalunya amb el president, Quim Torra, i el seu nou Govern. Després de signar ahir un nou decret de nomenament i renunciar als consellers presos i exiliats, els nous membres del Govern de JxCat han mantingut una trobada amb tots els parlamentaris de la llista a la cambra.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els nous consellers hi ha dues diputades de JxCat: Elsa Artadi ha assumit Presidència en substitució de Jordi Turull, i Laura Borràs el departament de Cultura, en lloc de Lluís Puig, exiliat a Bèlgica.

Cargando
No hay anuncios

Al Parlament s'hi han acostat el conseller de Política Digital i Administració Pública, Jordi Puigneró, i, un cop començada la reunió, Damià Calvet, que pilotarà la conselleria de Territori en lloc de Josep Rull, empresonat a Estremera. També hi ha assistit la nova consellera d'Empresa, Àngels Chacón. El conseller d'Interior, Miquel Buch, arriba amb retard, però està previst que també hi assisteixi.

Cargando
No hay anuncios

La trobada ha començat a tres quarts d'onze i el president ha marxat vint minuts després, ja que ha d'agafar un vol cap a Brussel·les per reunir-se amb els exconsellers a Bèlgica.