POLÍTICA
Política19/03/2012

El PSC demana als seus càrrecs públics que cedeixin a ONG el sou i les dietes del 29-M

Els socialistes destinaran els diners a organitzacions sense ànim de lucre com a mostra de "respecte i solidaritat" amb la protesta

Efe

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El PSC ha demanat als seus càrrecs públics, tant a nivell local i autonòmic com al Congrés, que renunciïn al sou i les dietes del dia de la vaga general, el 29 de març, i donin aquests diners a organitzacions sense ànim de lucre com a mostra de "respecte i solidaritat" amb la protesta.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha anunciat el portaveu del PSC, Jaume Collboni, aquest dilluns en roda de premsa després de reunir-se la direcció del partit, encara que ha subratllat que aquest gest no implica en cap cas que els polítics del PSC s'adhereixin a la vaga. "Nosaltres haurem de fer la nostra feina com cada dia de l'any", ha precisat Collboni.

Cargando
No hay anuncios

El portaveu del PSC ha aprofitat la seva compareixença per demanar una vegada més a la junta de portaveus del Parlament, que demà decidirà si retira o no el ple convocat per al dia 29, que s'avingui a ajornar aquesta sessió per "prudència" tenint en compte que coincideix amb la vaga general.