Política14/04/2019

El PSC de Girona fitxa la que va ser número 2 de Puigdemont a l'Ajuntament

Isabel Muradàs se suma als socialistes per "contribuir a fer que el servei a les persones torni a ser el centre de la política local"

Efe

GironaIsabel Muradàs, que va ser la segona de Carles Puigdemont a l'Ajuntament de Girona, serà la número 6 de l'alcaldable del PSC per aquesta ciutat, Sílvia Paneque, a les eleccions municipals del 26 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Muradàs, que formava part del grup municipal de CiU que encapçalava l'expresident de la Generalitat a Girona, va ser militant d'UDC fins al 2015, i després es va integrar a Demòcrates –escissió independentista d'Unió–, formació de la qual també es va desvincular fa temps. El 2018 Muradàs va abandonar la regidoria de l'Ajuntament després que l'Audiència Nacional la cités com a investigada pel cas del 3%, que investigava el presumpte finançament il·legal de l'antiga CDC.

Cargando
No hay anuncios

Segons va recollir la interlocutòria del cas del 3%, Muradàs hauria aportat "informació privilegiada" al conseller delegat de la constructora Oproler, Josep Manel Bassols (també exalcalde d'Anglès), quan era subdirectora d'Estudis i Coordinació del departament de Governació, i hi hauria indicis que podria haver comès un delicte de tràfic d'influències. La investigació continua oberta.

En un comunicat, Paneque ha confiat que els ciutadans valoraran el bagatge de Muradàs i la seva experiència en la política gironina: "Aportarà l'última empenta per guanyar les eleccions", ha sostingut.

Cargando
No hay anuncios

De la seva banda, Muradàs ha assegurat que se suma a la candidatura del PSC per "contribuir a fer que el servei a les persones torni a ser el centre de la política local a Girona".