Política24/04/2012

El PSOE veu decepcionant la defensa de Montoro a uns comptes "ineficients"

La portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, ha assegurat que els pressupostos per al 2012 són "ofeguen el creixement econòmic"

Efe

MadridLa portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, ha assegurat que els pressupostos per al 2012 són "ineficients i ofeguen el creixement econòmic". Al mateix temps, ha criticat que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, hagi fet una defensa "decebedora" dels comptes per a aquest exercici.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, després de la primera part del debat d'esmenes a la totalitat del Projecte de pressupostos generals de l'Estat per al 2012, Rodríguez ha insistit que aquests comptes perjudiquen a la classe mitjana i treballadora de l'Estat espanyol i que són "profundament injustes".

Cargando
No hay anuncios

Ha assegurat que són uns pressupostos "dolentíssims" i "no creïbles", ni per la banda de la despesa ni pel dels ingressos, i alhora ha lamentat que Montoro no hagi donat "ni una sola explicació" sobre la retallada addicional de 10.000 milions d'euros en Sanitat i Educació.

Els ssocialistes han criticat que el ministre s'hagi referit constantment a l'anterior govern central i han dit que el discurs ha estat improvisat.