Política 24/04/2012

El PSOE veu decepcionant la defensa de Montoro a uns comptes "ineficients"

La portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, ha assegurat que els pressupostos per al 2012 són "ofeguen el creixement econòmic"

Efe
1 min
La portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez / EFE

MadridLa portaveu del PSOE al Congrés, Soraya Rodríguez, ha assegurat que els pressupostos per al 2012 són "ineficients i ofeguen el creixement econòmic". Al mateix temps, ha criticat que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, hagi fet una defensa "decebedora" dels comptes per a aquest exercici.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, després de la primera part del debat d'esmenes a la totalitat del Projecte de pressupostos generals de l'Estat per al 2012, Rodríguez ha insistit que aquests comptes perjudiquen a la classe mitjana i treballadora de l'Estat espanyol i que són "profundament injustes".

Ha assegurat que són uns pressupostos "dolentíssims" i "no creïbles", ni per la banda de la despesa ni pel dels ingressos, i alhora ha lamentat que Montoro no hagi donat "ni una sola explicació" sobre la retallada addicional de 10.000 milions d'euros en Sanitat i Educació.

Els ssocialistes han criticat que el ministre s'hagi referit constantment a l'anterior govern central i han dit que el discurs ha estat improvisat.

stats