POLÍTICA
Política13/01/2011

Puigcercós repta Mas a dir si votarà en la consulta de Barcelona Decideix

El president d'ERC veu "gestos inquietants del nou Govern" tant en matèria nacional com social

Redacció

BARCELONAPer Puigcercós és "alarmant que no hi hagi ningú que lideri les polítiques municipalistes" al Govern, i que darrere la reducció de càrrecs s'hi amaguin "decisions ideològiques inquietants, esborrant totes les polítiques d'igualtat de gènere de l'anterior Govern" o la "separació entre escola pública i concertada, que pot conculcar fins i tot la mateixa llei d'educació". A més, no s'ha estat d'insistir en els "precedents de la consellera Bozal davant la seva actitud en administrar justícia o de la llengua catalana".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"CiU s'està oblidant dels votants progressistes i sobiranistes que els van donar la seva confiança en les eleccions", ha alertat. També ha afegit que Mas "està intentant apartar del Parlament el debat sobre el finançament", a la vegada que ha retrert "l'ambigüitat en la llei del cinema del nou conseller de Cultura" o bé el fet que el Govern "no respongui si cedirà urnes a la consulta de Barcelona del 10 d'abril, com havia fet sempre Governació".

Cargando
No hay anuncios

Per això ha anunciat que demanarà al president Mas en el proper ple del Parlament si pensa a anar a votar a la consulta de Barcelona. "Sabem que és una consulta simbòlica però que mobilitza molta gent, i de fet el senyor Mas sempre havia dit que votaria si tenia ocasió en un referèndum independentista. És el mínim que podria fer i compliria amb el que havia dit en aquest darrers anys a l'oposició", ha conclòs.