Política15/08/2014

Rosa Díez: "Espero que el cas Pujol serveixi per fer caure la bena dels governants pocavergonyes que demanen la independència"

La portaveu d'UPyD diu que confia que el cas Pujol faci obrir els ulls a molts catalans i als seus governants

Europa Press

BarcelonaLa portaveu d'UPyD, Rosa Díez, ha dit que espera que el cas Pujol serveixi per fer caure la bena a molts catalans i a alguns governants "pocavergonyes" que demanen la independència per no complir amb la llei. Díez ha fet les declaracions en una entrevista concedida a Europa Press que s'ha fet pública aquest divendres.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Díez, "Jordi Pujol ha decidit fer pública una realitat coneguda que ja havia generat moltes sospites". També afirma que "l'expresident, els seus fills i la seva família política s'han lucrat amb la seva activitat política".

Cargando
No hay anuncios

A més, considera que s'han d'exigir responsabilitats i es pregunta com és possible que ningú en sabés res. "El president Artur Mas va ser el seu conseller d'economia i el conseller en cap, i tots els que estan ara governant acompanyaven el polític amb el seu discurs", ha recordat.

També comparteix la seva incredulitat davant el fet que Hisenda no tingués prou dades per investigar el cas i diu que "ho acabarem sabent". "Es necessiten llums i taquígrafs per saber la veritat", assegura.