Política20/02/2013

Duran: "Rajoy no és ningú per donar lliçons" sobre el compliment de la Constitució

El portaveu de CiU al Congrés troba que les mesures anunciades sobre el crèdit a les empreses i l'IVA són un "insult per a les pimes i els autònoms"

Efe

MadridEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha trobat "excessivament triomfalista" el discurs inicial de Mariano Rajoy en el debat de política general al Congrés i li ha advertit que "no és ningú per donar lliçons a ningú sobre el que és complir i acatar la Constitució".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva primera reacció després del discurs del president espanyol, Duran també ha opinat que amb les mesures que ha anunciat no n'hi ha prou i que "en bona part no són altra cosa que les que va anunciar en el debat d'investidura i no va complir".

Cargando
No hay anuncios

Segons el seu parer, les mesures relacionades amb al crèdit a les empreses i l'IVA són un "insult per a les pimes i els autònoms que, per ofec financer, han hagut de tancar les seves empreses".

Sobre les propostes per fomentar la transparència, ha assenyalat que CiU està "disposada al diàleg sobre aquestes i altres mesures, i ajustar-les al marc competencial de cadascuna de les institucions".