Política15/08/2015

Espadaler reivindica l'actitud de diàleg d'Unió, lluny de la "ultradreta del PP" i de la "incertesa" de la DUI

El candidat d'UDC a la presidència de la Generalitat diu que la formació representa el catalanisme incòmode que opta pel diàleg

Acn

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha reiterat aquest dissabte que la seva formació reivindica, de cara a les eleccions del 27-S, la "centralitat, el diàleg i estar lluny dels frontismes". Segons el candidat d'UDC a la Generalitat, el partit "està molt lluny" de les crides que fan alguns "diputats del PP guerrillers", en referència a les declaracions del candidat popular Xavier García Albiol a Europa Press, i també "lluny de la DUI, que ens aboca a incerteses que preocupen molt".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una visita a les festes del barri de Gràcia, el democristià ha dit que UDC difondrà "el missatge del catalanisme que se sent profundament incòmode en les perspectives financeres i competencials", però "amb diàleg" i no "des dels extrems".

Cargando
No hay anuncios

Espadaler ha assegurat que Unió representa la catalanitat que defensa amb fermesa els interessos del país i "que ho fa des d'una actitud propositiva". "La solució no és senzilla", ha reconegut Espadaler, que ha dit que "passa per tenir els peus a terra i conèixer bé quina és la realitat". El candidat, acompanyat de la número 3 a la llista, Marta Plana, i l'eurodiputat d'UDC al Parlament Europeu, Francesc Gambús, ha reivindicat Unió com "una força radicalment catalanista amb voluntat" de transformar "una realitat que és lesiva per als interessos de Catalunya".