Política 15/08/2015

Espadaler reivindica l'actitud de diàleg d'Unió, lluny de la "ultradreta del PP" i de la "incertesa" de la DUI

El candidat d'UDC a la presidència de la Generalitat diu que la formació representa el catalanisme incòmode que opta pel diàleg

Acn
1 min
El candidat d'UDC a la presidència de la Generalitat, Ramon Espadaler, a les festes de Gràcia / ACN

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha reiterat aquest dissabte que la seva formació reivindica, de cara a les eleccions del 27-S, la "centralitat, el diàleg i estar lluny dels frontismes". Segons el candidat d'UDC a la Generalitat, el partit "està molt lluny" de les crides que fan alguns "diputats del PP guerrillers", en referència a les declaracions del candidat popular Xavier García Albiol a Europa Press, i també "lluny de la DUI, que ens aboca a incerteses que preocupen molt".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una visita a les festes del barri de Gràcia, el democristià ha dit que UDC difondrà "el missatge del catalanisme que se sent profundament incòmode en les perspectives financeres i competencials", però "amb diàleg" i no "des dels extrems".

Espadaler ha assegurat que Unió representa la catalanitat que defensa amb fermesa els interessos del país i "que ho fa des d'una actitud propositiva". "La solució no és senzilla", ha reconegut Espadaler, que ha dit que "passa per tenir els peus a terra i conèixer bé quina és la realitat". El candidat, acompanyat de la número 3 a la llista, Marta Plana, i l'eurodiputat d'UDC al Parlament Europeu, Francesc Gambús, ha reivindicat Unió com "una força radicalment catalanista amb voluntat" de transformar "una realitat que és lesiva per als interessos de Catalunya".

stats