Política22/06/2015

Espadaler inicia converses dins d'Unió per ser el cap de llista dels democristians a les eleccions del 27-S

El partit celebrarà una convenció programàtica els dies 18 i 19 de juliol, el mateix cap de setmana que CDC celebra una convenció nacional per refundar la formació

Oriol March

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa que el partit "no perd el temps" de cara a les eleccions plebiscitàries del 27-S i que accelera els mecanismes interns per poder-hi concórrer. La setmana que ve es reunirà el comitè de govern per iniciar el procés intern de tria de candidats i els dies 18 i 19 de juliol se celebrarà una convenció programàtica per elaborar el full de ruta electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Em sento còmode amb la proposta electoral. He de parlar amb la direcció del partit per si veuen factible la meva candidatura. No puc presentar-la sense parlar amb la gent. No podem dilatar en el temps la presentació de les candidatures. Hem de formular una oferta de cara al 27-S. Vull comptar i demanar el suport dels companys de la direcció. Aquesta setmana tindré converses", ha apuntat Espadaler, postulant-se com a cap de files.

Cargando
No hay anuncios

L'exconseller d'Interior, que ho ha deixat de ser aquest mateix dilluns, ha apuntat que hi ha espai per a una oferta electoral que es dirigeixi als "moderats" i que se situï entre els unionistes i els independentistes. "Hem de fer una oferta a tots els ciutadans que se senten orfes", ha indicat.

El dirigent democristià ha assegurat que la plataforma Construïm no tindrà "cap" paper en la candidatura d'Unió a les eleccions plebiscitàries.

Cargando
No hay anuncios

Missatge als crítics

Espadaler ha aprofitat la roda de premsa per llançar un dard als crítics del partit, que es constituiran en plataforma i donaran suport a la llista del president de la Generalitat, Artur Mas. "És inconcebible que un partit jugui a dues candidatures", ha assenyalat el secretari general d'Unió.