Política20/03/2015

De posar rentadores a sortir a córrer: Què faran els candidats a la Junta d'Andalusia durant la jornada de reflexió?

Després de quinze dies de campanya electoral, els candidats dedicaran el dissabte a relaxar-se amb família i enllestir tasques pendents

Europa Press

SevillaDesprés de quinze dies frenètics de campanya electoral, i de recórrer milers de quilòmetres per les vuit províncies que integren Andalusia, arriba la tradicional jornada de reflexió. Els candidats a la Junta d'Andalusia dediquen el dissabte, en què ja no es poden fer mítings ni declaracions polítiques, a descansar amb la família i a recuperar el temps perdut.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les tasques familiars de Susana Díaz

Cargando
No hay anuncios

"La meva idea és fer tot el que tinc pendent d'aquests quinze dies: conciliar a casa amb la família i amb les tasques pendents, com fer la compra, però coneixent Juan Cornejo [el secretari d'organització del PSOE a Andalusia], qui sap, potser em posa feina per aquest dissabte", ha dit la candidata del PSOE i presidenta de la Junta, Susana Díaz.

Juanma Moreno anirà a córrer amb amics

Cargando
No hay anuncios

El candidat del PP, Juanma Moreno, ha explicat que buscarà un forat per a fer esport. Segons ha dit, sortirà a córrer amb un grup d'amics a la vora del Guadalquivir a primera hora del matí i si "el temps ho permet". Per la tarda passejarà per Màlaga.

Llegir, l'activitat de Maíllo

Cargando
No hay anuncios

El coordinador general d'IU a Andalusia, Antonio Maíllo, passarà la jornada de reflexió amb amics a Aracena (Huelva) i es dedicarà a "cuidar" casa seva, que segons ha dit, ha tingut "una mica abandonada" durant la campanya. "Estaré relaxat i llegint, és un dia de descompressió", ha explicat als periodistes.

Teresa Rodríguez posarà rentadores

Cargando
No hay anuncios

La candidata de Podem, Teresa Rodríguez, ha explicat que estarà a Cadis dedicada a "les coses que fa una persona normal i corrent" com "posar unes quantes rentadores i arreglar la casa".

Recuperar forces en família, el pla de Marín

Cargando
No hay anuncios

El candidat de C's, Juan Marín, tindrà un dissabte "tranquil" dedicat a "recuperar forces" després de recórrer més de 5.000 quilòmetres en campanya per totes les províncies. Després de "molts dies fora de casa", passarà el dia amb la família: la seva mare, la seva dona i els seus fills.

El candidat d'UPyD celebrarà l'aniversari del seu fill

Cargando
No hay anuncios

El candidat d'UPyD, Martín de la Herrán, es despertarà a Màlaga, on anirà a comprar el diari. Ben aviat marxarà a Jerez de la Frontera (Cadis) per celebrar l'aniversari d'un dels seus fills, i dedicarà la resta del dia a estar amb la família.

Visitar agrupacions andalusistes, objectiu del candidat del PA

Cargando
No hay anuncios

El secretari general del PA, Antonio Jesús Ruiz, també passarà la jornada en família amb la seva dona i els seus fills, tot i que aprofitarà per a visitar agrupacions andalusistes al Puerto de Santamaría, Jerez i Cadis per "animar els companys a participar activament" el diumenge.