Política 20/03/2015

De posar rentadores a sortir a córrer: Què faran els candidats a la Junta d'Andalusia durant la jornada de reflexió?

Després de quinze dies de campanya electoral, els candidats dedicaran el dissabte a relaxar-se amb família i enllestir tasques pendents

Europa Press
2 min
La presidenta andalusa, Susana Díaz.

SevillaDesprés de quinze dies frenètics de campanya electoral, i de recórrer milers de quilòmetres per les vuit províncies que integren Andalusia, arriba la tradicional jornada de reflexió. Els candidats a la Junta d'Andalusia dediquen el dissabte, en què ja no es poden fer mítings ni declaracions polítiques, a descansar amb la família i a recuperar el temps perdut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les tasques familiars de Susana Díaz

"La meva idea és fer tot el que tinc pendent d'aquests quinze dies: conciliar a casa amb la família i amb les tasques pendents, com fer la compra, però coneixent Juan Cornejo [el secretari d'organització del PSOE a Andalusia], qui sap, potser em posa feina per aquest dissabte", ha dit la candidata del PSOE i presidenta de la Junta, Susana Díaz.

Juanma Moreno anirà a córrer amb amics

El candidat del PP, Juanma Moreno, ha explicat que buscarà un forat per a fer esport. Segons ha dit, sortirà a córrer amb un grup d'amics a la vora del Guadalquivir a primera hora del matí i si "el temps ho permet". Per la tarda passejarà per Màlaga.

Llegir, l'activitat de Maíllo

El coordinador general d'IU a Andalusia, Antonio Maíllo, passarà la jornada de reflexió amb amics a Aracena (Huelva) i es dedicarà a "cuidar" casa seva, que segons ha dit, ha tingut "una mica abandonada" durant la campanya. "Estaré relaxat i llegint, és un dia de descompressió", ha explicat als periodistes.

Teresa Rodríguez posarà rentadores

La candidata de Podem, Teresa Rodríguez, ha explicat que estarà a Cadis dedicada a "les coses que fa una persona normal i corrent" com "posar unes quantes rentadores i arreglar la casa".

Recuperar forces en família, el pla de Marín

El candidat de C's, Juan Marín, tindrà un dissabte "tranquil" dedicat a "recuperar forces" després de recórrer més de 5.000 quilòmetres en campanya per totes les províncies. Després de "molts dies fora de casa", passarà el dia amb la família: la seva mare, la seva dona i els seus fills.

El candidat d'UPyD celebrarà l'aniversari del seu fill

El candidat d'UPyD, Martín de la Herrán, es despertarà a Màlaga, on anirà a comprar el diari. Ben aviat marxarà a Jerez de la Frontera (Cadis) per celebrar l'aniversari d'un dels seus fills, i dedicarà la resta del dia a estar amb la família.

Visitar agrupacions andalusistes, objectiu del candidat del PA

El secretari general del PA, Antonio Jesús Ruiz, també passarà la jornada en família amb la seva dona i els seus fills, tot i que aprofitarà per a visitar agrupacions andalusistes al Puerto de Santamaría, Jerez i Cadis per "animar els companys a participar activament" el diumenge.

stats