10-A
Política10/04/2011

Rivera: "Una festa major no té res a veure amb un procés electoral democràtic”

El líder de C's ha criticat el moviment de consultes per la independència, i especialment el paper de CiU. Segons ell, el suport del president Mas és una prova que CiU vol la “secessió” de Catalunya

Redacció

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat l'onada de consultes per la independència que culmina aquest diumenge amb la votació de Barcelona i l'ha titllat de “festa major”. Rivera també ha carregat contra "el suport explícit" del president català, Artur Mas, i de CiU al moviment, cosa que, segons ell, simbolitza que "CiU està prement els cargols cap a la independència".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de C's, que aquest diumenge donava suport al candidat municipal del partit a Sant Adrià del Besòs, ha estat molt actiu durant tot el dia a la xarxa social Twitter, on ha vessat les seves crítiques a la consulta. “Democràcia? Una festa major no té res a veure amb un procés electoral democràtic”, ha estat un dels tuits de Rivera, en resposta a una pregunta d'un usuari sobre la negativa del líder de C's de participar a la consulta.

Cargando
No hay anuncios

El president de Ciutadans ha centrat en CiU les crítiques a la consulta. Per Rivera, "CiU ja és un partit obertament independentista i el que vol és treballar per la independència a mig termini, i per a això necessita crear confrontació". Segons ell, l'admissió al Parlament del debat de la independència és "una prova més de quin és l'únic objectiu de CiU", "prémer els cargols" cap a la “secessió” de Catalunya. I ha reblat l'argument atorgant-se el paper de dic de contenció contra l'onada. "Ens esperen uns anys on la tasca de C's i la dels no nacionalistes a Catalunya serà fonamental", ha dit.