Política11/06/2013

Rivera: "El pla de Mas és un nyap per tapar la ferida que deixa CiU sense suport"

El líder de C's defineix Mas com un líder "noquejat i dèbil" que actua "a cop d'enquesta"

M. Colomer / Acn

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha mostrat "força preocupat" després d'haver sentit el president de la Generalitat, Artur Mas, parlar del seu pla de Govern 2013-2016. Per Rivera, el document presentat aquest dimarts per Mas és "un nyap" que només "intenta tapar una ferida que està deixant CiU sense suport popular".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa al Parlament, Rivera ha considerat que la compareixença de Mas demostra que el cap de Govern està "noquejat i dèbil" i "no té cap full de ruta". "En lloc de governar, sembla que l'única prioritat que té és fer la campanya a ERC", ha sentenciat, i ha afegit que això no és "el canvi de rumb i cop de timó que tothom esperava".

Cargando
No hay anuncios

C's i el pressupost

"Només ens constata que no tenim ni Govern, ni pressupostos i ni president", ha sentenciat Rivera, que ha lamentat que Mas "actua a cop d'enquesta". "Catalunya no es mereix això, es mereix una estabilitat política, econòmica i un pla d'actuació", ha afegit. És per això que Albert Rivera ha retret que Mas no hagi anunciat "el cop de timó, el canvi de rumb, que tothom esperava". "Ha estat un engany als ciutadans, als grups parlamentaris i a la premsa", ha considerat, tot afegint que de la roda de premsa es desprèn que "els dos únics punts que compleix Mas són els que vol ERC: el pla separatista i la internacionalització d'un suposat conflicte".