POLÍTICA
Política08/12/2010

Rubalcaba diu que fa temps que pensa en la seva retirada

El vicepresident primer del govern espanyol i ministre de l'Interior sorprèn en dir que està recorrent "els últims metres" de la seva carrera política, just en el moment en què més sona com a relleu de Zapatero

Redacció

BarcelonaSi el nom d'Alfredo Pérez-Rubalcaba ha pres força els últims dies com a eventual relleu de José Luis Rodríguez Zapatero, avui ell mateix ha rebaixat l'expectativa en assegurar que fa temps que es planteja retirar-se i que és conscient que està recorrent "els últims metres".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RNE ha opinat que en política "un es desgasta i passa com amb el futbol, que no són els anys que tens, sinó els que portes". "I jo en porto molts", ha afegit, per recordar que els polítics, com tothom, a vegades senten que "no poden donar més de si". "Estic recorrent els últims metres", ha insistit, cosa que fa que se senti més alliberat i que la seva preocupació ja no sigui construir-se una carrera, sinó "com marxar".

Cargando
No hay anuncios

"Porto pensant en la sortida des de fa temps. És més, si per mi fos, no estaríem aquí asseguts", ha asseverat. Ha dit sentir-se "empatat" amb el PSOE, partit al qual està agraït, però que també li deu a ell un agraïment per la seva entrega.

També s'ha referit al fet que el Tribunal d'Estrasburg hagi avalat l'anul·lació de les llistes abertzales d'ANV. "Avís a navegants: si algú es creu que sense l'abandó de les armes es pot colar a les institucions amb trucs (com les llistes d'ANV anul·lades), s'equivoca".