Política15/08/2015

Salvador Cardús, Clara Ponsatí i Elisenda Paluzie: els tres nous candidats de Junts pel Sí

La candidatura suma tres noms reconeguts més per defensar la independència el 27-S

Ara

BarcelonaTres noms més que se sumen a la candidatura independentista de Junts pel Sí: l’escriptor i sociòleg Salvador Cardús, l’economista Clara Ponsatí i la docent Elisenda Paluzie. En els darrers dies, el degoteig d'incorporacions a la llista de CDC i ERC amb la societat civil van dibuixant la transversalitat de la candidatura pel 27-S.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Salvador Cardús és sociòleg, escriptor, periodista i doctor en Ciències Econòmiques i professor Titular de Sociologia. Des del març de 2013 és membre del Consell Assessor de la Transició Nacional.

Cargando
No hay anuncios

Clara Ponsatí, llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctorada per la Universitat de Minnesota, és professora de l’Institut d’Anàlisi Econòmica al C.S.I.C, centre del qual va ser-ne la directora del 2006 al 2012. També és membre del consell acadèmic de la Barcelona Graduate School of Economics i ha estat professora visitant a universitats estrangeres de Toronto, San Diego i a la Georgetown University.

Elisenda Paluzie, per la seva banda, és doctora en Economia per la Universitat de Barcelona i professora Titular de Teoria Econòmica a la mateixa facultat. Actualment, és la directora del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials (CAEPS).