Política07/05/2015

Vila assegura que la direcció de CiU ofereix la "màxima col·laboració i complicitat amb la justícia"

El conseller de Territori demana no fer "més populismes i demagògies de les imprescindibles" amb l'embargament de seus de CDC

Acn

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat aquest dijous que la direcció de CiU ofereix la "màxima col·laboració i complicitat amb la justícia" després que el fiscal hagi demanat l'embargament de 15 seus de CDC com a garantia del cas Palau i ha reclamat no fer "més populismes i demagògies de les imprescindibles". En una entrevista a TV3, Vila ha dit que la predisposició de CiU és "actuar amb la màxima celeritat i transparència, donar totes les facilitats possibles i fer assumir les responsabilitats a qui les hagi d'assumir" i ha afegit que la predisposició del partit és "lluitar i eradicar qualsevol indici de corrupció que pugui haver-hi".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Vila ha afirmat que espera que "hi hagi sempre sentit de la proporció i de l'objectivitat en la justícia" i ha criticat que el cas Palau s'estigui demorant tants anys perquè els deixa en "indefensió". "L'opinió pública ja emet els judicis quan estàs en les fases de les presumpcions", ha lamentat.