Política04/09/2015

Unió avisa Mas que anar a la Via Lliure confirma que l'acte és "electoralista"

Ramon Espadaler subratlla que altres anys el president havia preservat el seu paper institucional i havia preferit no participar-hi

Efe

BarcelonaEl candidat d'Unió a la Generalitat, Ramon Espadaler, ha assegurat avui que el president català, Artur Mas,confirma que la manifestació independentista de la Diada de l'11 de septembre és un acte "electoralista" quan obre la porta a participar com a candidat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, el democratacristià ha recordat que fins ara Mas s'havia absentat de les manifestacions independentistes dels anys anteriors per respectar el seu paper institucional en representació de tots els catalans.

Cargando
No hay anuncios

També ha destacat que existeix un llaç entre les entitats promotores, l'Assemblea Nacional de Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, i la candidatura de Junts pel Sí, ja que els números 2 i 3 de la llista els ocupen les expresidentes d'aquestes entitats, Carme Forcadell i Muriel Casals.

"És un acte electoral legítim per part d'una candidatura", ha assegurat Espadaler, que ha indicat que la seva formació participarà en els actes institucionals de la Diada.