Política10/11/2014

UPyD creu que el 9-N és "un fracàs total de Mas i companyia"

El diputat i candidat a presidir la Generalitat valenciana Toni Cantó considera que, un 30% de participació és molt baix si es tenen en compte "totes les trampes que s'han fet"

Efe

ValènciaEl diputat al Congrés i candidat d'UPyD a la Generalitat valenciana, Toni Cantó, ha qualificat aquest dilluns de "fracàs total de Mas i companyia" la consulta alternativa celebrada el 9-N a Catalunya i que, segons el seu parer, no s'hauria d'haver fet. Cantó ha realitzat aquests manifestacions als mitjans de comunicació durant la presentació a València de la campanya "Jo vaig denunciar Pujol" i "Jo denunciaré Bankia".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La mascarada que es va dur a terme ahir no s'hauria d'haver fet. I més quan després de fer totes les trampes que han fet i d'haver utilitzat diner públics i mitjans públics, només aconsegueixen que es presenti un 30%" de la població, ha assenyalat Cantó.

Cargando
No hay anuncios

Segons el seu parer, els convocants de la consulta "no assumiran" que és un "fracàs total" perquè "mai assumeixen la realitat".

UPyD va presentar diumenge una denúncia a un jutjat de Barcelona contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per desobediència i prevaricació en celebrar la consulta tot i la suspensió per part del Tribunal Constitucional i va demanar a la Fiscalia que paralitzés el procés i detingués els seus autors.