Política12/12/2018

Un vocal del CGPJ dona per fet que a Catalunya hi haurà algun mort pel Procés

Argumenta la seva teoria amb l'apel·lació de Torra a la via eslovena i les accions dels CDR

Ara

BarcelonaJosé María Macías Castaño, vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), dona per fet que a Catalunya hi haurà algun mort pel Procés. "A hores d'ara, dono ja per fet que en un moment o altre passarà alguna cosa irreparable. És una simple qüestió d'ocasió i probabilitat, i d'ocasions se n'estan donant cada cop més", afirma en un article publicat aquest dimecres a 'El Español', i afegeix: "Tampoc dubto que l'irreparable, el primer mort, serà útil per a algú, o almenys això pretendrà aquest algú".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Macías Castaño argumenta la seva teoria amb l'apel·lació del president de la Generalitat, Quim Torra, a la via eslovena, les accions dels CDR i "la sorprenent falta d'eficàcia" dels Mossos en la "persecució" d'aquests fets. "La meva terra, Catalunya, es dirigeix a un desastre previsible i que desconcerta perquè, sent previsible, sembla imparable, la crònica d'una mort anunciada: és impossible viure en una situació d'anormalitat, no afrontar-la i que no succeeixi alguna cosa encara més greu", insisteix.

Cargando
No hay anuncios

Amb tot, l'únic dubte que es planteja el membre del CGPJ és "qui serà el primer mort útil. ¿Un jutge o un fiscal que tingui una mala ensopegada amb un descervellat?, ¿un manifestant o un transeünt que es trobi amb els amos del carrer?, ¿o un soldat de la nova pàtria que es deixi convèncer pels irresponsables que els animen?", es pregunta. I conclou: "El meu dubte és qui serà el primer mort útil, el primer mort de Catalunya".