Diumenge Ara Tu 02/09/2012

Tres secrets

1 min
tapes4

LA PLATA

c/ Mercè, 28. 93 315 10 09

Primera matèria: "Treballem amb ingredients de primera qualitat. Aquí la gent recorda les tapes com eren abans: el gust de la ceba, el tomàquet, el peix o la botifarra. Tenim clients fills de clients d'abans que recuperen els gustos de quan eren petits".

BODEGA VASCONIA

c / Gignàs, 13. 93 315 21 56

Mandonguilles: "És la tapa que més demanen els clients. Comprem al Mercat de la Boqueria la peça sencera del conill de vedella i hi afegim l'ou, la picada i el pa ratllat".

LOS PERGAMINOS

c/ Ample, 17. 93 302 20 29

Patates braves: "Han d'estar acabades de fer i cal escollir bé el tipus: una patata bruta tendra que no quedi feta per fora i crua per dins. S'han de coure a foc lent i fer-hi un últim cop de foc amb oli ben calent".

stats