Nou Govern
Societat 11/01/2011

L'excap de gabinet de Felip Puig a PTOP, Manel Prat, nou director general de Mossos d'Esquadra

La conselleria d'Interior va prenent forma. El nou director dels Mossos d'Esquadra serà l'últim cap de gabinet que el conseller d'Interior va tenir quan era el titular del departament de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Prat

Marta Català
1 min

BarcelonaEl recent proclamat director de Mossos d'Esquadra, Manel Prat, és l'excap de gabinet de Felip Puig a Política Territorial i Obres Públiques, llicenciat en Geografia i Història i actualment responsable i representant legal de la Fundació Jordi Pujol. Manel Prat l'ha nomenat el Consell de Govern d'aquest dimarts i dependrà del futur secretari de Seguretat, Xavier Crespo.

Amb el nomenament de Manel Prat com a màxim responsable de la Direcció General de la Policia (DGP) i la futura incorporació de l'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, com a secretari de Seguretat, el departament d'Interior reprodueix l'estructura que hi havia abans del cessament de Rafael Olmos com a màxim responsable de la DGP per la crisi amb el moviment anti-bolonya. Fins ara, el secretari Joan Delort havia compaginat la Secretaria de Seguretat amb la direcció dels Mossos d'Esquadra. Aquest nomenament se suma al de Jordi Gasió com a secretari general d'Emergècies i Meritxell Masó com a directora de serveis.

stats