Societat 27/06/2014

Soria defensa que "no hi ha altra opció" a la renúncia d'ACS al projecte Castor que "una indemnització"

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme ha afirmat que "s'haurà d'actuar d'acord amb el que estableix el reial decret de 2008"

Europa Press
1 min

MadridEl ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ha recordat a l'empresa ACS que el decret de 2008 que va autoritzar la construcció del magatzem de gas Castor preveu "una indemnització pel valor residual de la inversió". "Si fos acceptada la renúncia que ha demanat ACS, s'haurà d'actuar d'acord amb el que estableix el reial decret de 2008, que preveu que en el cas de renúncia, es pagui una indemnització", ha explicat Sòria en una entrevista a la COPE.

Soria ha recordat que el govern de Rajoy es va mostrar en contra del reial decret i que el Suprem ho va rebutjar, de manera que "no hi ha altra opció que acceptar aquest pronunciament", ha afirmat. El ministre d'Indústria ha volgut recordar que l'executiu espanyol "ha reduït la remuneració" que s'havia aprovat fa uns anys per a aquest emmagatzematge, i que ha establert "l'obligatorietat" d'una obertura provisional abans d'obtenir l'obertura definitiva.

stats