Especials 08/09/2013

La Diada tindrà un programa en directe a l'Ara TV amb Antoni Bassas

Balanç de la jornada amb analistes, representants dels partits polítics i participació dels lectors

Ara
1 min
Antoni Bassas, a l'estudi d'Ara Tv

BarcelonaL'ARA farà un balanç de la Diada a través de la web amb un programa de dues hores, que començarà a les deu del vespre. L'espai serà conduït per l'editor de l'ARA, Antoni Bassas, que n'explica l'objectiu: "La Via Catalana serà història del país. I volem que a les deu de la nit, quan tothom hagi tornat del seu tram, trobi a l'Ara.cat una visió integral de com ha anat l'Onze de Setembre".

Aquest especial d'Ara TV comptarà amb les opinions d'Albert Om, Toni Soler, Joan B. Culla, Joan Subirats i Esther Giménez-Salinas. Mònica Planas farà la crítica de la cobertura televisiva del dia i Empar Moliner la crònica de la jornada viscuda al carrer. El director de l'ARA, Carles Capdevila, desvelarà la portada de l'endemà i farà un avanç dels continguts. Igualment, Bassas entrevistarà representants de tots els partits polítics parlamentaris per saber-ne la seva valoració. "L'Ara TV no pot competir amb el desplegament d'unitats mòbils de TV3 -raona Bassas-, però els nostres periodistes i columnistes formen una alineació que es fa mirar i escoltar, perquè dominen l'art de capturar i d'explicar la notícia".

El format tindrà obert un xat perquè els participants en la Via Catalana puguin fer preguntes o enviar fotografies i vídeos del seu tram de la cadena: per això hi haurà un xat en directe i una adreça de correu electrònic via@ara.cat.

stats