MÚSICA
Cultura 07/06/2012

L'ARA estrena dimecres 13 de juny el videoclip de 'Jo mai mai'

L'actor Borja Espinosa protagonitza el vídeo del 'single' que dóna nom al disc de Joan Dausà i Els Tipus d'Interès

Ara
1 min
'Jo mai mai' de Joan Dausà

BarcelonaQuatre mesos després del llançament del disc 'Jo mai mai' amb un vídeo de presentació que ja han vist unes 100.000 persones al YouTube, Joan Dausà i Els Tipus d'Interès s'han consolidat com una de les propostes revelació del 2012. Fins ara el grup liderat per Dausà –amb Axel Pi (Sidonie), Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau), Toni Llacuna i David Romero (Hans Laguna y la Sintaxis) i Eloi Isern (La Banda del Coche Rojo)– ha venut més de 2.000 CD i ha fet una vintena de concerts en tres mesos.

L'ARA estrenarà el proper dimecres 13 el seu primer videoclip, el 'single' 'Jo mai mai', rodat en 16 mm, dirigit per Sergi Pérez i interpretat per Borja Espinosa. L'escena del vídeo il·lustra just el moment posterior al que explica la cançó, després del sopar d'amics amb el joc "d'aquelles nits d'estiu" i el dard: "Jo mai mai no he pensat que seria més feliç al teu costat". El referent, expliquen, ha estat el director Jonathan Glazer i el seu videoclip 'A song for the lovers', de Richard Ashcroft.

Joan Dausà i Els Tipus d'Interès faran els següents concerts a Olot el diumenge 10 de juny. Després passaran per Berga i Mataró, i el 12 de juliol actuaran a l'Oratori de Sant Felip Neri.

stats