ECONOMIA
Economia 20/03/2013

El consell de BMN aprova la cessió de l'antiga Caixa Penedès a Banc Sabadell

Ara queda només l'aprovació de la junta d'accionistes. El traspàs dels actius al Sabadell es realitzarà el 31 de maig i la migració tecnològica es tancarà durant l'octubre

T.g.
1 min
UN ALTRE PAS   Caixa Penedès, integrada a BMN, és una de les entitats que necessitarà ajuts públics per captar el capital que demana  el Banc d'Espanya.

BarcelonaBanco Mare Nostrum (BMN), l'entitat formada per CajaGranada, Caja Murcia, Sa Nostra i Caixa Penedès, ha aprovat en reunió del consell d'administració d'aquest dimecres la cessió parcial dels actius i passius de l'antiga Caixa Penedès a Banc Sabadell. L'operació es va pactar entre BMN i el Sabadell el desembre passat i l'acord del consell de BMN representa un pas més en el procés de traspàs dels actius.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), BMN explica que ara només queda pendent la ratificació de l'acord en la junta d'accionistes de l'entitat que es realitzarà durant l'abril. Un portaveu de l'entitat va assenyalar que, a la pràctica, l'operació efectiva es tancarà previsiblement el 31 de maig i la migració informàtica acabarà durant l'octubre.

L'acord preveu el traspàs a Banc Sabadell de 462 oficines (443 a Catalunya i 19 a l'Aragó) de l'antiga Caixa Penedès, cosa que comporta l'activitat de 900.000 clients i els 2.000 treballadors de la xarxa. El negoci que inclou l'operació arriba als 10.600 milions i dipòsits de clients per 7.900 milions. La compravenda es tancarà per un valor de 350 milions d'euros.

stats