CONGRÉS DE TELEFONIA
Economia 14/02/2011

Barcelona multiplicaria per cinc els beneficis si el congrés es quedés fins al 2017

El departament d'Empresa i Ocupació xifra en 220 milions d'euros els beneficis econòmics que l'esdeveniment generarà enguany per la ciutat

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha calculat avui que si Barcelona aconseguís acollir el congrés mundial de tecnologia mòbil entre el 2013 i el 2017 multiplicaria per cinc els beneficis que l'esdeveniment genera per la ciutat. El seu departament xifra en 220 milions d'euros els guanys que el congrés generarà enguany per la capital catalana.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Mena ha explicat que les converses que mantenen amb l'organització del congrés el porten a pensar que Barcelona compta amb factors diferencials que l'ajudarien a seguir acollint l'esdeveniment, com ara la ubicació de la ciutat, el clima i, sobretot, l'èxit de la trobada en totes les seves edicions.

Competeixen amb la capital catalana per acollir el congrés en les properes edicions, París, Milà i Múnich. Fins al maig no se sabrà la seu definitiva de l'esdeveniment per al període 2013-2017.

stats