ECONOMIA
Economia 01/08/2013

CatalunyaCaixa reserva 1.139 milions per a reestructuració i 269 milions per a les preferents

L'informe de Deloitte del primer semestre també identifica 1.160 milions en passius fiscals diferits que podrà recuperar el comprador de l'entitat

Toni Garganté
1 min
El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ha decidit per tercera vegada en un any engegar una subhasta per privatitzar CatalunyaCaixa.

BarcelonaCatalunyaCaixa ha identificat en el seu balanç una partida de 1.139 milions d'euros per afrontar l'ajust de plantilla i la reestructuració d'oficines que l'entitat començarà a negociar amb els sindicats el 20 d'agost. L'informe de revisió limitada de la consultora Deloitte "crida l'atenció" sobre aquest aspecte i sobre unes altres dotacions de 269 milions per assumir el pagament dels processos arbitrals i judicials endegats i pendents de resolució per la venda de participacions preferents i deute subordinat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Deloitte també fa notar que els actius fiscals diferits registrats pugen a 1.160 milions. D'acord amb la normativa comptable en vigor, aquests actius es poden recuperar si l'entitat genera guanys fiscals futurs. Aquesta possibilitat passarà necessàriament per la venda de CatalunyaCaixa.

stats