Economia 10/07/2013

El grup ACS tanca la fàbrica de Roura Cevasa a Barcelona i proposa traslladar els 125 empleats

L'empresa, que es dedica al disseny i la producció de rètols exteriors per a empreses, vol concentrar l'activitat a Madrid aplicant la "mobilitat geogràfica" que permet la reforma laboral

Europa Press
1 min

BarcelonaL'empresa Roura Cevasa, del grup ACS, ha plantejat aquest dimecres el tancament de la seva fàbrica de Barcelona i el trasllat dels 125 treballadors a la planta de Madrid, segons ha anunciat UGT en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El sindicat ha defensat la viabilitat de la factoria, dedicada al disseny i la fabricació de rètols com els que llueixen a l'exterior els edificis i les seus corporatives d'empreses.

La UGT acusa la companyia de fer un expedient de regulació d'ocupació (ERO) encobert i de disfressar-lo "amb la permissivitat que atorga la mobilitat geogràfica", una de les mesures que permet la reforma laboral.

El comitè d'empresa ha convocat una concentració el dimarts 16 de juliol davant la seu de l'empresa, al barri del Bon Pastor de Barcelona, per reclamar un nou pla que mantingui l'activitat a Barcelona.

stats