Portada a portada 11/02/2013

"El PSC va ordenar enregistrar la nòvia de Pujol jr. amb Sánchez-Camacho", a la portada d''El Mundo'

El rotatiu que dirigeix Pedro J. Ramírez assegura que els socialistes van espiar una trobada entre Victòria Álvarez i la presidenta del PP català l'any 2010

Ara
1 min

BarcelonaEls diaris d'aquest dilluns titulen:

El Mundo: "Un 84% creu que el jutge hauria d'imputar la infanta Cristina" i "El PSC va ordenar enregistrar la nòvia de Pujol jr. amb Sánchez-Camacho": el rotatiu que dirigeix Pedro J. Ramírez assegura que els socialistes van espiar una trobada entre Victòria Álvarez i la presidenta del PP català l'any 2010. En aquesta conversa hauria confessat les peripècies del fill de l'expresident, que ara ha denunciat a l'Audiència Nacional, on ha explicat que Jordi Pujol Ferrusola evadia impostos.

El Periódico: "Una testimoni va denunciar al PP els comptes dels Pujol": el diari del Grupo Zeta diu que "la cita de Sánchez-Camacho amb l'ex de Jordi Pujol Ferrusola, el 2010, va ser espiada per detectius".

El País: "El PSOE demana vetar les donacions de les empreses als partits" i "La trama Gürtel va moure més de 120 milions amb administracions regides pel PP".

La Razón: "La cúpula d'Afinsa es va repartir 16 milions en diner negre" i "Vergonyosa xiulada al rei i a l'himne en la final de Copa de bàsquet".

Abc: "El rei entrega la Copa d'Espanya al Barça a Vitòria" i "ETA prepara un desarmament parcial que Interior considera insuficient".

La Vanguardia: "Rubalcaba planteja prohibir les donacions d'empreses a partits".

El Punt Avui: "La meitat de les dones que avorten encara es paguen la intervenció"

ARA: "Set falsos mites sobre la consulta"

stats