Esports 18/10/2014

El Madrid es passeja per València i derrota per 0-5 el Llevant

Cristiano Ronaldo ha marcat dos gols i ja en porta 15 a la lliga

Chicharito i James, celebrant un gol del mexicà al camp del Llevant

ValènciaEl Madrid segueix vivint un moment dolç de cara a la porteria rival i ha golejat el Llevant per 0-5. L'equip de Mendilibar no ha estat rival d'un rival molt efectiu. Fins el 0-2, el Llevant ha intentat fer mal a la contra, amb Modric evitant un gol local, però mica en mica s'ha imposat el nivell dels homes d'Ancelotti.

Malgrat les baixes de jugadors com Benzema o Ramos, el Madrid ha marcat ràpid, gràcies a un penal molt protestat pels locals, quan Juanfran ha fet caure Chicharito. Cristiano no ha fallat i abans del descans el mateix Chicharito ha fet el 0-2. A la segona part, Cristiano Ronaldo ha fet el seu 15é gol a la Lliga. El colombià James Rodríguez ha fet el quart i Isco ha tancat la golejada . Ancelotti ha fet debutar el jove migcampista Medrán (20 anys).