BARÇA
Esports Barça 12/05/2013

Messi es lesiona en la victòria del Barça al Calderón (1 a 2)

Els gols d'Alexis i Gabi en pròpia porta serveixen per remuntar un partit que el conjunt de Tito Vilanova acaba amb 10 jugadors

Albert Llimós
L'Atlètic ha fet el passadís al campió de Lliga / JAVIER BARBANCHO / REUTERS

BarcelonaPartit molt car al Vicente Calderón per al Barça. Tres futbolistes han abandonat el terreny de joc amb molèsties. El pitjor parat, Leo Messi. L'argentí ha abandonat el terreny de joc al minut 67. El Barça havia fet els tres canvis i el futbolista de Rosario ha marxat sense dir res, mentre la pilota continuava en joc. Tito Vilanova ha tingut un gest fraternal amb el jugador argentí mentre abandonava la gespa de l'estadi matalasser. Els altres dos jugadors que han marxat lesionats han sigut Dani Alves, amb una sobrecàrrega a la zona lumbar, i Adriano.

Durant els primers 45 minuts, el partit ha tingut poques ocasions. El Barça no ha tingut el control en absolut i l'Atlètic de Simeone ho ha aprofitat per contraatacar. Al segon temps, una jugada amb doble rebot ha acabat amb una pilota franca per a Radamel Falcao, que amb un toc ràpid i precís ha superat José Manuel Pinto. Amb l'1 a 0 al marcador, Tito Vilanova ha sacsejat l'esquema i ha plantejat una defensa de tres jugadors per intentar remuntar el marcador advers. Ha sigut en aquest moment, quan el Barça arriscava, que Messi ha notat molèsties i ha marxat als vestidors. Tot i això, una paret entre Alexis i Cesc ha acabat amb gol del xilè. El segon gol blaugrana l'ha fet Gabi en pròpia porta.

Fitxa tècnica

1 - Atlètic de Madrid: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Insúa, Gabi, Tiago, Koke, Arda (Cristian, min. 63), Adrián (Óliver, 75) i Falcao (Diego Costa, min. 63).

2 - Barça: Pinto, Alves (Bartra, min. 41), Piqué, Adriano (Villa, min. 59), Alba, Song (Busquets, min. 59), Iniesta, Cesc, Alexis, Messi i Tello.

Gols: Falcao, min. 49; Alexis, min. 70; Gabi (pp), min. 79.

Àrbitre: Pérez Montero (Col·legi Andalús)