FESTA DE L'ESPORT CATALÀ
Esports Barça 16/12/2010

Carles Puyol, escollit millor esportista català de l'any

El jurat ha decidit donar el premi al millor esportista català masculí del 2010 a Carles Puyol per la seva trajectòria al llarg d'aquest any

Redacció
1 min
Carles Puyol durant la roda de premsa prèvia al clàssic

BarcelonaEl defensa blaugrana Carles Puyol rep aquesta nit el premi al millor esportista català masculí de 2010, en la catorzena edició de la Festa de l'Esport Català, que organitzen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i un diari esportiu barceloní.

El jurat ha elegit el jugador barcelonista per unanimitat en reconeixement a la seva trajectòria al llarg d'aquest any, en el qual Puyol ha superat els 500 partits, entre els disputats amb el seu club i la selecció espanyola. El premi a la millor esportista catalana ha estat per a la nedadora de sincronitzada Andrea Fuentes.

A la categoria de millor esportista revelació masculí el guardó és per al pilot Marc Márquez, que amb 17 anys s'ha proclamat campió del món en la categoria de 125 cc, mentre que en categoria femenina és per a la nedadora Judit Ignacio, campiona d'Europa júnior de 200 papallona i doble medallista en els Jocs de la Joventut de Singapur.

El Regal Barça, que entrena Xavi Pascual, també ha rebut el reconeixement a la seva excel·lent temporada 2009-2010, amb la conquesta de l'Eurolliga, la Copa del Rei i la Supercopa d'Espanya, i també per l'històric triomf contra Los Angeles Lakers, actual campió de l'NBA.

Al llarg de la vetllada, que s'ha celebrat a l'INEFC de Montjuïc, també han rebut reconeixements esportistes com David Barrufet, que ha rebut el guardó a l'Esperit Esportiu després de 23 anys a l'handbol del Barcelona, entre d'altres.

stats