SOLIDARITAT
Esports Barça 25/01/2011

Messi mostra de nou la seva cara més solidària

L'argentí ha conegut el Souffian, un nen que té la síndrome de Laurin-Sandrow, la qual li ha provocat la pèrdua de les dues cames.

Redacció
1 min
Leo Messi i Soufian, un nen que té la síndrome de Laurin-Sandrow

BarcelonaSouffian ha perdut les dues cames, però tot i així, i gràcies a unes pròtesis d’allò més blaugrana, ha pogut jugar a pilota amb l’argentí a les instal·lacions del club. Souffian, un noi nascut a Vic i que viu a Manlleu, pateix la síndrome de Laurin-Sandrow, una malaltia poc comuna que pot causar la malformació de les extremitats. Ara el Soufian porta dues pròtesis a les cames i amb aquestes ha compartit damunt la gespa de la Ciutat Esportiva uns tocs amb Messi. L’argentí li ha estat fent passades i ell, amb molta habilitat, li ha retornat la pilota. Un moment molt especial, ja que, tal com ha reconegut Soufian, “m’agrada en Messi més que tots els altres”.

La seva predilecció per Messi s’estén fins a les seves pròtesis. I és que de la zona dels genolls fins al maluc el Souffian ha decidit folrar-se les noves cames amb els colors del Barça i posar-se el ‘10’ del Messi inscrit. El jugador del Barça s’ha sorprès i no ha dubtat a apropar-se i tocar com són aquestes pròtesis. Però les sorpreses per al Souffian no s’han acabat aquí, ja que a més de jugar amb Messi ha pogut seguir, al costat dels seus familiars, l’entrenament del primer equip. A més, el Souffian no se n’ha anat a casa amb les mans buides, ja que el ‘10’ del Barça li ha regalat la pilota amb què han jugat tots dos

stats