Esports Barça 04/08/2013

"Tito desprenia ràbia; jo, impotència", Rosell a l''Sport' en 10 frases

El president del Barça "es confessa" al diari esportiu: "Van intoxicar Guardiola. Si ell pogués fer marxa enrere, no hauria fet aquelles declaracions"

Ara
2 min

BarcelonaEl diari 'Sport' publica aquest diumenge en exclusiva una entrevista amb el president del FC Barcelona, Sandro Rosell. Recollim deu de les declaracions més destacades de la conversa amb el rotatiu.

1- Trobada amb Tito: "Em va citar a mitjanit al Camp Nou. Va ser el meu pitjor moment com a president".

2- La reacció de Rosell: "Quan vaig tornar al pàrquing, vaig asseure'm al cotxe, davant del voltant, i em vaig dir: 'Uf! Quin pal ara buscar un entrenador'".

3- La reacció de Tito: "Ell desprenia ràbia; jo, impotència".

4- Tàndem de cracs: "Messi ajudarà molt més a Neymar que al revés. Leo només pot estar gelós d'ell mateix [...]. És l'únic que si vol no pot marxar. Per ell haurien de pagar 250 milions més impostos: uns 580".

5- Tensió amb Guardiola: "Van intoxicar Guardiola. Si ell pogués fer marxa enrere, no hauria fet aquelles declaracions".

6- Recuperar la relació amb exentrenadors: "Amb Cruyff ho vaig intentar però ell no tenia interès. Amb en Pep vaig intentar contactar-hi, vam comunicar-nos i espero en un temps asseure'm en una taula amb ell per explicar-nos què va passar, perquè ni Tito, ni l''staff' ni els jugadors entenen res".

7- La venda de Villa: "Tenint en compte que no és titular i la fitxa que rebria, doncs no és un regal vendre'l per dos milions. No hi ha cap suplent al món que cobri el que cobrava Villa".

8- La marxa de Thiago al Bayern: "Per al soci, el primer és triomfar al Barça i després al futbol. Per a Thiago era el revés [...]. Se n'ha anat ell, no se l'ha endut el Pep".

9- El nou entrenador: "Tata Martino té més 'ADN Barça' que molts. Pots ser catòlic sense haver anat mai al Vaticà".

10- Nous fitxatges: "Vindrà un central, sempre que millori el que ja hi ha a casa".

stats