Barça
Esports Barça 13/11/2011

El Barça torna aquest dilluns als entrenaments amb només tres futbolistes del primer equip

Guardiola només pot comptar amb Pinto, Maxwell i Fontàs, que s'exercitaran amb el filial a l'espera que dimecres comencin a arribar els seus companys

Martí Molina
1 min
Guardiola parla amb el grup abans de l'entrenament.

BarcelonaDesprés d'un cap de setmana de descans, aquest dilluns torna l'activitat al primer equip del Barça. Això sí, amb moltes baixes. Pep Guaridola només podrà comptar amb tres jugadors del primer equip: Pinto, Maxwell i Fontàs. I és que a banda d'Afellay i Pedro –lesionats–, els altres estan convocats amb les respectives seleccions.

Tant aquest dilluns com dimarts, el tècnic del primer equip ha previst unes sessions que començaran a les 11 del matí i on els tres "disponibles" s'exercitaran amb els jugadors del filial. Serà a partir de dimecres quan ja començaran a arribar els diferents jugadors.

El tercer dia de la setmana, la plantilla del Barça ja estarà pràcticament al complert, i és que només faltaran els internacionals argentins Messi i Mascherano, i el xilè Alexis Sánchez –aquests s'entrenaran a partir del dijous–.

Tant dimecres com dijous, el primer equip s'entrenarà a les 6 de la tarda per preparar l'enfrontament de Lliga contra el Saragossa. Mentre el divendres els jugadors estaran citats a les 11 del matí, i el dissabte, just abans de l'enfrontament, els futbolistes faran una sessió suau a 2/4 de 12.

Després de l'aturada de seleccions, el primer equip afronta la recta final de l'any amb un cúmul de compromisos molt importants. Entre ells, la tornada de detzens de final de la Copa, el Mundial de Clubs del Japó, els últims enfrontaments de la fase de grups de la Champions –on els de Guardiola han de lluitar pel primer lloc del grup amb el Milan– i el clàssic al Bernabéu.

stats